Inloophuis ’t Centrum is gevestigd in de achterzaal van de Grote Kerk aan De Drift, hoek Zuidkade te Drachten. De openingstijden zijn van 14.00-17.00 uur en twee keer in de maand langer in verband met een warme maaltijd.

Informatie: René Klaassen, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 06-11223372

Een kopje koffie en …

Inloophuis ’t Centrum is elke zaterdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur open voor iedereen. Wekelijks zijn er gemiddeld 20 bezoekers. Zij komen in de eerste plaats voor gezelligheid: een kopje koffie, een praatje, eventueel een spelletje. Telkens zijn er twee vrijwilligers aanwezig. Zij hebben vooral een luisterend oor voor de verhalen van de bezoekers.

… een warme maaltijd en …

Op de tweede en laatste zaterdag van de maand wordt er vanaf 17.00 uur een gratis warme maaltijd geserveerd. Wie hieraan wil deelnemen, schrijft uiterlijk een week van te voren zijn naam op een intekenlijst, die in het inloophuis hangt. Let op: maximaal 20 personen kunnen zich hiervoor opgeven. Twee weken voor de maaltijd wordt gehouden, hangt de lijst in de zaal.

… een middaggebed.

Elke laatste zaterdag van de maand is er vanaf 17.00 uur een kort middaggebed in de Grote Kerk. Zittend in een kring rondom de paaskaars horen we naar een korte lezing, luisteren we naar een lied en kunnen we een kaarsje aansteken, gevolgd door een gezamenlijk gebed. Het geheel duurt ca. 15 minuten. Iedereen is welkom!