We pakken af en toe de telefoon om op die manier een paar mensen te bellen die we kennen, en in dit verband: mensen van de Grote Kerk die zich betrokken voelen bij de Grote Kerk. Zo probeert de Commissie “Verbondenheid” contacten te onderhouden met gemeenteleden.
Gelukkig mag er na 15 mei iets meer en kunnen we weer wat meer concreet contact met elkaar hebben. Dat zou fijn zijn om elkaar weer op die manier te ontmoeten.
Natuurlijk is er ook de Commissie “Omzien naar elkaar”. Zij sturen een kaartje bij ziekte, bij overlijden en wanneer dat op een of andere manier nodig is. En natuurlijk hebben we de diensten vanuit de Grote Kerk, via de kerkomroep en die gestreamd worden, zodat we, als we dat willen, deze mee kunnen maken. Ondertussen zijn er twaalf mensen die breien en haken voor Moldavië. Mevrouw Berthie Weijer heeft een grote voorraad wol en stelt dit graag beschikbaar voor het maken van dekens/kleren voor mensen in landen van Oost-Europa. Er zijn op dit moment tien breisters/haaksters. Zie ook de website https://www.komoverenhelp.nl/

Gehaakte deken gemaakt door mevr. Tjitske Hiemstra  Kledingstukken gehaakt en gebreid door mevr. Tjitske Hiemstra  Babypakje gemaakt door mevr. Tieneke Riedstra

Wilt u meedoen met de activiteiten of wilt u een bezoekje hebben, dan kunt u zich opgeven via een mailtje, een telefoontje of een briefje bij Aukje de Bildt, De Nova Cura 51, 9207 BP Drachten, e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. (06) 300 209 25. En tegelijk vragen we u of we dan uw mailadres mogen gebruiken om u antwoord te geven.
Misschien kent u mensen, die dit artikeltje ook willen lezen? Geeft u het aan hen door?
Hartelijke groeten,
Bert en Marijke Brouwer, Aukje de Bildt.