De Commissie “Verbondenheid” wil proberen contacten te onderhouden met gemeenteleden. Mocht u een bezoekje willen hebben van iemand uit de Grote Kerk, dan kunt u dat aan ons doorgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 300 209 25. Natuurlijk is er ook de Commissie “Omzien naar elkaar”. Zij sturen een kaartje bij ziekte, bij overlijden en wanneer dat op een of andere manier nodig is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (0512) 52 43 65 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (0512) 51 11 02

Het is alweer een poosje geleden dat u iets hoorde over ons project “Breien en haken voor Moldavië”. Ondertussen zijn er 20 mensen die meedoen met dit project. Mevrouw Berthie Weijer heeft een grote voorraad wol en stelt dit graag beschikbaar voor het maken van dekens/kleren voor mensen in landen van Oost-Europa. Zie ook de website https://www.komoverenhelp.nl/.

Maar we willen ook graag garen hebben wat niet bij Berthie Weijer beschikbaar is. Daarom willen we u vragen: Hebt u garen dat u niet meer gebruikt, dat u over hebt, wilt u dan aan ons denken? Ook restjes zijn van harte welkom omdat die in alle mogelijke brei- en haakwerken gebruikt kunnen worden. We willen het graag hebben voor het breien voor ons goede doel. U kunt het inleveren op bij Alie Hemrica, de koster van de Grote Kerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 839 653 97).

Wilt u meedoen en wol halen bij Berthie Weijer, dan graag van tevoren even een telefoontje naar T: (0512) 51 03 13 of (06) 496 765 77.

Misschien kent u mensen, die dit artikeltje ook willen lezen? Geeft u het aan hen door?

Hartelijke groeten,
Bert en Marijke Brouwer, Aukje de Bildt.