Drie weken terug was er weer een bijeenkomst van de vrouwen die breien en haken voor Moldavië.

De tafel lag weer vol zelfgebreide en -gehaakte kleren en kleertjes: mutsen, sjaals, jasjes en capes voor baby"s en jonge kinderen. Maar ook grote truien, mutsen en sjaals én dekens.

Ondertussen zijn er 20 mensen die meedoen met dit project. Mevrouw Berthie Weijer heeft een grote voorraad wol en stelt dit graag beschikbaar voor Oost-Europa. Zie ook de website https://www.komoverenhelp.nl/.

Maar we willen ook graag garens en wol hebben wat niet bij Berthie Weijer beschikbaar is. Daarom willen we u vragen: Hebt u garen dat u niet meer gebruikt, dat u over hebt, wilt u dan aan ons denken? Ook restjes zijn van harte welkom omdat die in alle mogelijke brei- en haakwerken gebruikt kunnen worden. En weet u een adres waar we goedkope of gratis garens kunnen krijgen, dan horen we dat ook graag.

We willen het graag hebben voor het breien/haken voor ons goede doel. U kunt het inleveren op bij Alie Hemrica, de koster van de Grote Kerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-83965397).

Wilt u meedoen en wol halen bij Berthie Weijer, dan graag van tevoren even een telefoontje (0512-510 313 of 06-4967 6577).

Misschien kent u mensen, die bovenstaande artikelen ook willen lezen? Geeft u het aan hen door?

Hartelijke groeten van Aukje de Bildt, tel. 06-30020925.