De Commissie “Verbondenheid” wil proberen contacten te onderhouden met gemeenteleden. Mocht u een bezoekje willen hebben van iemand uit de Grote Kerk, dan kunt u dat aan ons doorgeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 300 209 25).

Natuurlijk is er ook de Commissie “Omzien naar elkaar”. Zij sturen een kaartje bij ziekte, bij overlijden en wanneer dat op een of andere manier nodig is (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (0512) 52 43 65 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (0512) 51 11 02).

Breien en haken voor Moldavië

Het is alweer een poosje geleden dat u iets hoorde over ons project “Breien en haken voor Moldavië”. De garenvoorraad van mevrouw Berthie Weijer is op. Haar zolder is leeg. Toch zouden we (een 16-tal vrouwen) graag door willen gaan met het haken en breien voor mensen in Moldavië. Zie ook de website https://www.komoverenhelp.nl/.

Daarom stellen we aan u de vraag: Hebt u garen dat u niet meer gebruikt, dat u over hebt, wilt u dan aan ons denken? Ook restjes zijn van harte welkom omdat die in alle mogelijke brei- en haakwerken gebruikt kunnen worden.

U kunt het inleveren op bij Alie Hemrica, de koster van de Grote Kerk E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 839 653 97.

Misschien kent u mensen, die dit artikeltje ook willen lezen? Geeft u het aan hen door?

Hartelijke groeten,
Bert en Marijke Brouwer, Aukje de Bildt.