Zoeken naar verbondenheid 2
Een wasknijper is het symbool van verbondenheid. In het kader van de activiteit “Zoeken naar verbondenheid” zijn er twee tot drie koffiegroepen gevormd. Zij zijn één keer bij elkaar geweest. In de komende weken willen we in een plenaire bijeenkomst in de Grote Kerk kijken hoe we verder gaan. Hoogste prioritiet is de vraag: hoe gaan we de bezoeken bij mensen die betrokken zijn bij de Grote Kerk regelen.
U kunt zich nog steeds aanmelden voor de volgende activiteiten (met natuurlijk inachtneming van de coronaregels). Zo kunnen we toch, in deze tijd van letterlijke afstand, wat meer nabijheid en verbondenheid voelen.
Waarvoor kunt u zich aanmelden?
- Koffiedrinken bij iemand thuis (nu nog twee bezoekers per adres, hopelijk later in de tijd weer meer)
- Een creatieve groep vormen
- Persoonlijk bezoek van een vrijwilliger
- De minibieb/de boekenvitrine:

Indien de Covid-19 maatregelen het toelaten is op de zaterdagen 14 en 28 november van 14.00 - 16.00 uur de Grote Kerk speciaal open (zij-ingang) om boeken in te leveren en eventueel een boek te lenen. De bedoeling is dat de verzameling in de loop van de tijd gaat groeien. Activiteiten rond de kast zijn afhankelijk van de coronamaatregelen en worden in de loop van de tijd verder ontwikkeld.
- "Keek op de preek": met een groepje mensen de preek van de zondag daarvoor bespreken
- Een wandeling maken met iemand
- Bij iemand eten of zelf koken 

Als u het fijn vindt om af en toe contact te hebben, om mensen te ontmoeten, dan kunt u zich opgeven. U kunt een mailtje, een telefoontje of een briefje sturen of bellen naar Aukje de Bildt, De Nova Cura 51, 9207 BP Drachten, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-30020925. En tegelijk vragen we u of we dan uw mailadres mogen gebruiken om u antwoord te geven.
Misschien kent u mensen, die ook graag mee zouden willen doen. Wilt u hen dan ook dit artikeltje laten lezen of doorgeven?
De Stuurgroep juicht deze onderlinge contacten die we hebben in de Grote Kerk toe en faciliteert ze.

Hartelijke groeten,
Bert en Marijke Brouwer, Aukje de Bildt.