Zoeken naar verbondenheid 3

Op dit moment zijn er veertien mensen die zich hebben aangemeld voor de activiteiten die we willen gaan doen. Er kan een creativiteitsgroep aan het werk, er kunnen koffiegroepen gevormd worden en er kunnen, zo hopen we, een groot aantal bezoeken worden gedaan.
Voor wat de bezoeken betreft: kent u mensen van de Grote Kerk die graag een bezoekje willen hebben, geeft u het dan aan ons door?
Ook is de minibieb geïnstalleerd. We hebben al een aantal boeken van bezoekers gekregen. Het is de bedoeling dat wie een boek brengt, er ook een mee terug mag nemen. Tegelijk is de minibieb als hij open is, ook een plaats van ontmoeting. De eerstvolgende openingstijden (als de covid19-maatregelen het toelaten) zijn op zaterdag 28 november en woensdag 16 december van 14.00 – 16.00 uur via de zijdeur van de zaal naast de kerk.
Hier foto minibieb 1 en 2 plaatsen
Wij zoeken nog een aantal mensen die graag breien of haken. Er is een mevrouw die een groot aantal bollen wol in bezit heeft en deze graag wil gebruiken voor het maken van dekens voor mensen in landen van Oost-Europa. Ze zoekt daarvoor mede-breiers en -hakers. Zie de website https://www.komoverenhelp.nl/
Als u het leuk vindt om dat te doen, dan kunt u zich opgeven bij onderstaand adres.
De bedoeling van al deze activiteiten is dat we wat gaan voelen van verbondenheid, van gemeenschap in de Grote Kerk. Juist in deze coronatijd, waarin we elkaar niet vaak ontmoeten, lijkt het ons mooi om toch iets van contact te hebben met de mensen die regelmatig de Grote Kerk bezoeken of ermee verbonden zijn.
U kunt zich opgeven via een mailtje, een telefoontje of een briefje bij Aukje de Bildt, De Nova Cura 51, 9207 BP Drachten, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06 - 300 20 925. En tegelijk vragen we u of we dan uw mailadres mogen gebruiken om u antwoord te geven.
Misschien kent u mensen, die ook graag mee zouden willen doen. Wilt u hen dan ook dit artikeltje laten lezen of doorgeven?
De Stuurgroep juicht deze onderlinge contacten die we hebben in de Grote Kerk toe en faciliteert ze.
Hartelijke groeten,
Bert en Marijke Brouwer, Aukje de Bildt.