In het kader van de experimentele samenwerking tussen de Taakgroep Erediensten en een enthousiast streamteam zijn inmiddels 11 erediensten live via YouTube uitgezonden. Technisch hebben we regelmatig kleine verbeteringen kunnen doorvoeren. Een kwetsbare schakel in het experiment blijft de omvang van het streamteam. Graag zouden we dit tot 10 personen willen uitbreiden zodat we eens in de 5 weken een beroep op een stream duo hoeven te doen.
Om belangstellenden een indruk te geven wat er nodig is om te kunnen streamen organiseren we op zaterdag 23 januari vanaf 14:00 een voorlichtingsbijeenkomst in de Grote Kerk van Drachten. Afhankelijk van de belangstelling zal deze ca. 1,5 uur duren. We hopen dan ook duidelijk te maken dat streamen niet iets is dat exclusief voor mannen is weggelegd dus daarom langs deze weg ook een nadrukkelijke oproep aan dames om deze voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen.
Hartelijk welkom op zaterdag 23 januari om 14:00 uur in de Grote Kerk van Drachten
Meldt uw deelname aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Via dit mailadres kunt u zich ook aanmelden, indien u voorafgaand aan een eredienst, een link wil ontvangen om de dienst live te kunnen volgen. Eenmalig aanmelden is voldoende. U ontvangt dan ca. 10 minuten voor aanvang van een eredienst via de mail een link naar YouTube.
Namens het Streamteam
Ad Vermeulen