We kunnen nog steeds niet veel meer doen dan af en toe de telefoon pakken en zo belangstelling te hebben voor de mensen die zich betrokken voelen bij de Grote Kerk. Zo probeert de Commissie “Verbondenheid” contacten te onderhouden met gemeenteleden.
Natuurlijk is er ook de Commissie “Omzien naar elkaar”. Zij sturen een kaartje bij ziekte, bij overlijden en wanneer dat op een of andere manier nodig is. En natuurlijk hebben we de diensten vanuit de Grote Kerk, die gestreamd worden, zodat we, als we dat willen, deze mee kunnen maken.
Ondertussen zijn er tien mensen die breien en haken voor Moldavië.
Mevrouw Berthie Weijer heeft een grote voorraad wol en stelt dit graag beschikbaar voor het maken van dekens/kleren voor mensen in landen van Oost-Europa.
Er zijn op dit moment tien breisters/haaksters.
Zie ook de website  https://www.komoverenhelp.nl/

Onderstaand de foto's van een gehaakte deken gemaakt door mevr. Jantsje Hoekstra en Twintig mutsen gebreid door Alie Hemrica, de koster van de Grote Kerk en haar moeder mevr. Veenstra.


      

Wilt u meedoen met de activiteiten of wilt u een bezoekje hebben, dan kunt u zich opgeven voor de activiteiten via een mailtje, een telefoontje of een briefje bij Aukje de Bildt, De Nova Cura 51, 9207 BP Drachten, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T: (06) 300 209 25. En tegelijk vragen we u of we dan uw mailadres mogen gebruiken om u antwoord te geven.
Misschien kent u mensen, die dit artikeltje ook willen lezen? Geeft u het aan hen door?
Hartelijke groeten,
Bert en Marijke Brouwer, Aukje de Bildt.